Cum se face albirea dintilor daca am un dinte de portelan

discutie din Sfatul Stomatologului.ro : Bunaziua, mi-am facut cont pe forumul dumneavoastra tocmai pentru a afla raspunsul unui medic de specialitate. In urma cu ...

Reveniti   Sfatul Stomatologului.ro > Zona articolelor si intrebarilor > Stomatologia explicata > Estetica, Albire

Raspundeti

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 21-01-2012, 05:46 PM   #1
Cum se face albirea dintilor daca am un dinte de portelan
MisterT MisterT este offline 21-01-2012, 05:46 PM

Bunaziua, mi-am facut cont pe forumul dumneavoastra tocmai pentru a afla raspunsul unui medic de specialitate.

In urma cu 7 ani am cazut si mi-am rupt un dinte din fata....s-a si miscat foarte tare, am fost foarte suparat, a trebuit sa-mi pun toc de portelan. Lucrarea a fost facuta foarte bine, astfel ca nu se observa diferenta decat putin probabil in partea de sus, unde gingia nu a acoperit perfect.

Nu am avut nici o problema cu dintele si sper sa nu am dar doresc sa imi albesc dintii si nu stiu cum se procedeaza daca un dinte e de portelan. Banuiesc ca portelanul nu se albeste decat printr-un procedeu special, tocmai de aceea nu am incercat nici o pasta de dinti " fermecata " pentru ca mi-a fost frica sa ii albesc pe toti, si dintele de portelan din fata sa ramana galbui

Astept raspunsul dumneavoastra, multumesc anticipat

MisterT
In vizita
: nu-ti spun ca te indragostesti :))
: muzica, sport, carti, filme
Data inscrierii: Jan 2012
Loc: Cluj
Vizualizari: 100
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Raspundeti cu citat
Vechi 21-01-2012, 06:36 PM   #2
Medic Stom. Moderator

Data inscrierii: Jan 2009
Loc: cluj
Varsta: 40

Portelanul nu se albeste deloc prin nici un procedeu.

Singura solutie, daca doriti albirea dintilor, este ca, dupa efectuarea acesteia, sa refaceti coronita de portelan potrivit noii nuante obtinute dupa albire.

Trebuie sa tineti cont ca albirea trebuie reimprospatata din cind in cind, si, este posibil ca pe anumite perioade, culoarea dintelui de portelan sa nu corespunda perfect cu a dintilor albiti.
nico este offline   Raspundeti cu citat
Vechi 24-01-2012, 01:47 PM   #3
In vizita
: nu-ti spun ca te indragostesti :))
: muzica, sport, carti, filme

Data inscrierii: Jan 2012
Loc: Cluj

aoleo nu credeam ca e chiar asa nasoala situatia, tinand cont de tehnologia actuala, dar multumesc pentru raspuns
MisterT este offline   Raspundeti cu citat

Raspundeti

Bookmarks

Tag-uri
albirea, dinte, dintilor, portelan
Uneltele subiectului

Timpul este GMT +2. Acum este: 10:51 AM.