Buna ziua,
Saptamana trecuta am inceput un tratament de albire cu Opalescence 15%, pe care il fac acasa folosind gutiere. Metoda de albire mi-a fost recomandata de medicul dentist, si contine 8 seringi de gel. Problema mea este SENSIBILITATEA insuportabila

. Timp de 3 zile am intrerupt tratamentul din cauza durerii, dar aseara l-am reluat iar durerea este parca si mai mare. Am folosit abia 3 seringi, deci mai am 5 si nu stiu cum voi rezista pana la sfarsit.
Medicul dentist mi-a spus ca voi simti o durere scurta cand imi voi pune gutierele in primele seri si ca treptat durerea va disparea. Adevarul este exact invers: durerea este din ce in ce mai mare, iar dintii ma dor mult mai tare atunci cand imi scot gutierele decat atunci cand le pun.
Tot la sfatul medicului am inceput sa folosesc pasta de dinti Sensodyne Fluoride inca din prima zi de tratament, insa durerea nu dispare nici spalandu-ma de 5-6 ori pe zi , nici cu Saridon.
Rezultatele tratamentului au inceput sa se vada, nu sunt spectaculoase pt. ca sunt la inceput dar ma ingrijoreaza faptul k la baza, dintii raman la vechea nuanta.
Azi am citit diverse opinii despre tratamentele de albire, insa as vrea sa stiu:
1. in primul rand cum sa rezolv problema sensibilitatii (chiar in acest moment ma dor dintii ingrozitor),
2. daca este adevarat ca tratamentele de albire afecteaza sanatatea dintilor
3. daca este adevarat ca efectele tin doar 6-12 luni dupa care dintii se ingalbenesc mai rau decat inainte de albire.
Va multumesc.