albire dinte devitalizat

discutie din Sfatul Stomatologului.ro : Buna ziua, Unul dintre incisivi este devitalizat si e destul de ingalbenit fata de restul. As dori sa-l albesc ...

Reveniti   Sfatul Stomatologului.ro > Zona articolelor si intrebarilor > Stomatologia explicata > Estetica, Albire

Raspundeti

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 20-11-2010, 10:12 PM   #1
albire dinte devitalizat
cd_flori cd_flori este offline 20-11-2010, 10:12 PM

Buna ziua,

Unul dintre incisivi este devitalizat si e destul de ingalbenit fata de restul. As dori sa-l albesc intern. Imi puteti recomanda un medic competent din Bucuresti?

Am urmarit comentariile privind albirea interna de pe eugenol.ro si stiu in mare ce se poate face, m-ar ajuta foarte mult daca mi-ati indica pe cineva experimentat.

Multumesc!

cd_flori
In vizita
Data inscrierii: Nov 2010
Loc: Bucuresti
Vizualizari: 732
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Raspundeti cu citat
Vechi 21-11-2010, 03:19 PM   #2
Medic Stom. Moderator

Data inscrierii: Jan 2009
Loc: cluj
Varsta: 40

Intrebarea este cit de multa substanta dentara lipseste din dinte (cit de mare si unde a fost caria/cariile initiala). In cele mai multe cazuri la dintii frontali este mai indicata imbracarea dintelui cu o coronita decit albire.
nico este offline   Raspundeti cu citat
Vechi 24-11-2010, 06:53 PM   #3
In vizita

Data inscrierii: Nov 2010
Loc: Bucuresti
Default dinte devital

A fost o carie nu foarte mare, dar nervul a fost scos acum 10 ani, cred. Abia in ultimii 3 ani s-a ingalbenit mai tare.

---------- Mesaj scris la 07:53 PM ---------- Mesajul precedent a fost scris la 07:52 PM ----------

Mentionez ca as vrea sa fac un tratament ortodontic in urmatorii ani (cand voi avea suficienti bani, pentru ca toate masuratorile au fost facute), deci o fateta nu cred ca ar fi indicata...
cd_flori este offline   Raspundeti cu citat
Vechi 14-02-2011, 10:43 PM   #4
Medic Stom. Moderator

Data inscrierii: Apr 2008
Varsta: 42

Din pacate nu suntem in masura sa va recomandam un cabinet / medic deoarece nu am reusit sa concepem un sistem echitabil de a face acest lucru, plus ca recomandarea noastra nu poate fi luata ca angajament contractual intr-un fel.
Scopul stiului este sa informeze cat mai bine pacientii pentru ca acestia sa poata face alegeri in cunostinta de cauza.
Evident ca este limitat la sfaturi generale deoarece numai la un consult se poate cunoaste situatia corecta.
Vechi 30-04-2011, 05:37 PM   #5
In vizita

Data inscrierii: Apr 2011
Loc: iasi

va rog sa imi spuneti care sunt pasi care trebuie respectati pt albire si de asemenea sa imi spuneti daca cariile incipiente trebuie curatate in cazul albirii ,ma roade mult aceasta chestiune pt ca eu am dorit albire si am indoieli asupra tratamentului care mi-a fost executat iar albirea nu am mai facut-o
rocsi este offline   Raspundeti cu citat
Vechi 01-05-2011, 02:06 PM   #6
Medic Stom. Moderator

Data inscrierii: Jan 2009
Loc: cluj
Varsta: 40

Daca sint carii, atunci da, trebuie curatate, indiferent daca se face albire sau nu. De preferinta inainte sa ajunga mari si sa necesite sacrificiu mai mare de substanta dentara sau chiar devitalizarea dintelui.
nico este offline   Raspundeti cu citat

Raspundeti

Bookmarks

Tag-uri
albire, devitalizat, dinte
Uneltele subiectului

Timpul este GMT +2. Acum este: 05:44 PM.