Sinus deschis??? Buna ziua!
Deja sunt foarte speriata dupa cate am citit pe internet, dupa simptomele pe care le am si dureri. As vrea sa va cer sfatul, sa stiu ce ma asteapta. Mi s-a scos un premolar de sus dreapta in urma cu 4 zile, A intervenit un medic mai grabit peste un altul care deja lucra. Primul medic i-a spus celui de-al doilea ca e foarte aproape de sinus dar acesta parea nici sa nu auda. Mi-a apasat in ea, desi nu ma durea, am simtit-o pana in varful capului. A iesit, am ajuns acasa. Dupa cateva ore mi-am dat seama ca pe acolo ”suiera” aerul. Va spun si cum, chiar daca veti rade. Sunt fumatoare si atunci cand trag din tigara simt cum trag aer si pe acolo si ca vine de undeva de sus. Au inceput durerile, de sinus, zvacneste, ieri am facut febra. Am sunat la dactorul care mi-a facut extractia,mi-a zis sa iau augmentin si ne vedem luni. Am inceput sa iau antibioticul. Am sunat si la o alta clinica, mi s-a spus ca nu se baga nici un alt stomatolog in asta si sa merg de urgenta la spita, la chirurgie. Daca dorm pe acea parte sau stau aplecata ma apuca o durere cumplita. Intrebarea: sinusul este deschis? Si daca da, ce presupune acest lucru. Va multumesc mult! |